Головна Новини Світ Німеччина Німцям заборонять мати подвійне громадянство
commentss НОВИНИ Всі новини

Німцям заборонять мати подвійне громадянство

Відповідний проект вже підготовлений міністром оборони

13 жовтня 2019, 17:32 comments2383
Поділіться публікацією:
Німцям заборонять мати подвійне громадянство

Один з пунктів передвиборної кампанії глави Християнсько-демократичного союзу (ХДС) і міністра оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер говорить про необхідність виключити можливість для німців отримувати громадянство іншої країни. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

За словами Крамп-Карренбауер, вона підтримає відповідну ініціативу на партійному з'їзді, який відбудеться в кінці листопада.

Вона також проведе консультації про можливу підготовку законопроекту про заборону подвійного громадянства в Німеччині з фракцією блоку ХДС/ХСС в Бундестазі. Однак шансів на прийняття закону в цьому періоді немає в зв'язку з негативною позицією соціал-демократів, які входять до правлячої коаліції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про намір президента Володимира Зеленського видавати етнічним українцямhttps://comments.ua/ua/society/628786-etnicheskim-ukraincam-iz-diaspory-namereny-predstavit-vtoroe-grazhdanstvo.html по всьому світу паспорта громадянина України. Це стало своєрідною відповіддю Кремля, який до того моменту підписав директиву щодо спрощення процедури російської паспортизації Донбасу.

"Ми розуміємо, що він спрямований на наших громадян, які вимушені проживати на тимчасово окупованих територіях. Цей крок створює додаткові перешкоди на шляху до деескалації конфлікту і реінтеграції Донбасу, прихильність до якого керівництво Росії неодноразово декларував", — позначили в Офісі глави держави Зеленського в середині липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!