Головна Новини Світ Німеччина Півтисячі копів і десятки обшуків: у Німеччині викрили злочинну мережу з працевлаштування українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Півтисячі копів і десятки обшуків: у Німеччині викрили злочинну мережу з працевлаштування українців

Співробітники агентства видавали українцям фальшиві паспорти і допомагали з роботою

14 листопада 2019, 13:04 comments2994
Поділіться публікацією:
Півтисячі копів і десятки обшуків: у Німеччині викрили злочинну мережу з працевлаштування українців

В Німеччині співробітники федеральної поліції влаштували масштабну спецоперацію по виявленню нелегалів з України. 510 копам, яких залучили до цієї справи, вдалося розсекретити злочинне угруповання, яке допомагало нашим землякам під виглядом туристів приїжджати до Німеччини і працевлаштуватися там. Операція пройшла на шести федеральних землях, пише Deutsche Welle.

Німецькі правоохоронці вже встановили, що учасники угруповання видавали українцям фальшиві паспорти, щоб мігранти могли зареєструватися та отримати страховку. По приїзді до Німеччини, вони насамперед зверталися в офіс зловмисників, які підбирали їм роботу і житло неподалік. Працевлаштовували українців на різні підприємства, але, згідно з даними поліції, до проституції або інших злочинних дій нікого не залучали.

В результаті масштабних обшуків в десятках приміщень незаконної контори правоохоронці вилучили готівку і цілий арсенал зброї. Серед затриманих – 52-річний власник нелегальної компанії працевлаштування. А ось дані про те, скільки ж мешканців нашої країни виїхали таким чином за кордон, копи поки не розкривають.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в посольстві України у Варшаві розповіли подробиці жахливої загибелі двох українців — мігрантів, тіла яких знайшли в холодильній камері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!