Головна Новини Світ Німеччина На аукціоні в Німеччині продається капелюх Гітлера
commentss НОВИНИ Всі новини

На аукціоні в Німеччині продається капелюх Гітлера

Початкова вартість капелюха — 50 тисяч євро

21 листопада 2019, 21:55 comments2333
Поділіться публікацією:
На аукціоні в Німеччині продається капелюх Гітлера

У Німеччині аукціонний будинок Hermann Historica виставив на продаж капелюх, який носив Адольф Гітлер. Про це повідомляється на сайті Hermann Historica.

Відомо, що аукціон стартував 20 листопада в місті Grasbrunn під Мюнхеном. Організатори торгів відзначають, що вартість капелюха з ініціалами AH стартує від 50 тисяч євро. Крім головного убору, який носив засновник нацистської Німеччини, на торги також виставили сукню його дружини Єви Браун. Крім того, продаються подарунки і столові предмети із різних будинків, де проживав фюрер.

На аукціоні представлені й інші історичні предмети Третього рейху, що належали іншим політичним лідерам. Так, всього в каталозі — 842 лота.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уряд Австрії роками боровся за те, щоб вирішити, що робити з будинком, де народився голова Націонал-соціалістичної німецької робітничої партії, рейхсканцлер і фюрер Німеччини Адольф Гітлер, в тому числі розглядали можливість його знесення. Відомо, що тепер у будівлі буде поліцейське відділення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!