Головна Новини Світ Німеччина 350 різдвяних ялинок в будинку: у Німеччині подружжя встановили світовий рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

350 різдвяних ялинок в будинку: у Німеччині подружжя встановили світовий рекорд

Готуватися до рекорду сім'я почала ще у вересні

12 грудня 2019, 21:20 comments2417
Поділіться публікацією:
350 різдвяних ялинок в будинку: у Німеччині подружжя встановили світовий рекорд

У Німеччині подружня пара встановили у себе вдома рекордна кількість новорічних ялинок. За даними інтернет-видання Deutsche Welle, Сюзанна і Томас Еромин нарядили герляндами 350 святкових дерев. Тим самим німці встановили світовий рекорд.

Варто відзначити, що це не перше подібне досягнення сім'ї Еромин. Так, у 2018 в їх будинку красувалися 316 різдвяних дерев. Відомо, що підготовка до рекорду у сім'ї почалася ще на початку осені цього року. Крім того, ялинка в кожному куточку будинку прикрашена у своєму оригінальному дизайні. Для цього використовували понад 40 тис. кульок і близько 300 гірлянд.

Сюзанна і Томас відзначають, що на цьому не збираються зупинятися, в їх планах — встановити в наступному році ще більше ялинок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Великобританії вже щосили йде підготовка до зимових свят. Так, королівська сім'я не залишилася осторонь, і вже прикрасила улюблену резиденцію королеви Єлизавети ІІ, Віндзорський замок. Відомо, що в червоній вітальні вже встановили високу і пишну ялинку. Тепер в кімнаті, де королева приймає всіх своїх гостей знаходиться різдвяне дерево.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!