Головна Новини Світ Німеччина "Помітних зрушень по Мінську-2 немає, щоб знімати з Росії санкції", - Меркель
commentss НОВИНИ Всі новини

"Помітних зрушень по Мінську-2 немає, щоб знімати з Росії санкції", - Меркель

Канцлер ФРН відповіла на животрепетне питання від депутатів Бундестагу

18 грудня 2019, 19:50 comments1613
Поділіться публікацією:
"Помітних зрушень по Мінську-2 немає, щоб знімати з Росії санкції", - Меркель

Сьогодні федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, виступаючи з промовою в Бундестазі, заявила, що не бачить помітного прогресу для скасування економічних санкцій проти Російської Федерації. Питання про це їй поставили депутати, передає видання "Укрінформ".

"Можна сказати, що багаторічне затишшя (в Мінському процесі, — прим. ред.) ми залишили позаду, але цього недостатньо, щоб ми могли зняти санкції", — зазначила Меркель.

За її словами, перед самітом Євросоюзу, на якому санкції були продовжені до липня 2020 року, вони з президентом Франції Еммануелем Макроном поінформували лідерів держав та урядів Євросоюзу про хід та підсумки саміту в нормандському форматі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Російська Федерація посилила санкції проти України. В оновлений список увійшли екс-керівник одеської міліції Володимир Босенко, голова фракції "Довіряй справах" міської ради Одеси Олег Бриндак, депутат Олександр Іваницький. В сумі список поповнився на 9 осіб, з двох українських громадян обмеження зняли. Всього під російськими санкціями перебуває 570 українців



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!