Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині жінка хоче вийти заміж за 40-тонний літак
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині жінка хоче вийти заміж за 40-тонний літак

Жінка тримає вдома частини Boeing, з якими навіть спить в одному ліжку

26 січня 2020, 19:08 comments3798
Поділіться публікацією:
У Німеччині жінка хоче вийти заміж за 40-тонний літак

Дівчина з Німеччини закохана в 40-тонний літак Boeing 737 і хоче вийти за нього заміж. Як передає видання The Mirror, 30-річна Мішель Кобке стверджує, що останні шість років вона закохана в літак — навіть називає його "коханням всього свого життя".

Відзначається, що німкеня прийняла рішення одружитися на Боїнзі після того, як вперше побачила його через вікно в берлінському аеропорту Тегель в 2014 році. Однак "познайомитися" особисто їм вдалося лише в 2019 році, тоді Кобке вперше поцілувала літак в обшивку. Тепер Кобке планує зустрітися з Boeing в Амстердамі в березні цього року. Зі слів Мішель, її вперше привабили крила і реактивні двигуни літака. Примітно, що, коли жінка не може бути поруч з літаком, вона вкладає його компоненти вночі в ліжко.

У свою чергу родичі Мішель ніяк не перешкоджають її захопленню, однак брати участь в їх стосунках і весілляі вони також не хочуть. Сама ж Кобке каже, що хоче в майбутньому жити з літаком в ангарі, який буде для них "будинком".

"Я планую переїхати жити в ангар, мрію ніколи не розлучатися зі своїм Боїнгом. Я хочу вийти за нього заміж і проводити в ангарі з ним щкожен вечір", — поділилася дівчина.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що принц Вільям отримав новий титул королеви Єлизавети II.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!