Головна Новини Світ Німеччина Назван кандидат на посаду глави партії Меркель
commentss НОВИНИ Всі новини

Назван кандидат на посаду глави партії Меркель

Стало відомо, кіт у Німеччині займе пост Ангели Меркель

13 лютого 2020, 08:52 comments2079
Поділіться публікацією:
Назван кандидат на посаду глави партії Меркель

Новим главою німецької партії Християнсько-демократичний союз (ХДС), лідером якої є канцлер Ангела Меркель, може стати колишній голова парламентської фракції ХДС Фрідріх Мерц. Про це передає Handelsblatt.

Посилаючись на власні поінформовані джерела, видання зазначає, що Мерц має намір висунути свою кандидатуру на пост голови партії.

Мерц вже брав участь у виборах нового керівника партії рік тому — після того, як Меркель оголосила про рішення скласти свої повноваження. Тоді він програв Аннегрет Крамп-Карренбауер.

Як відомо, Крамп-Карренбауер заявила в понеділок, 10 лютого, що не буде претендувати на пост канцлера під час наступних парламентських виборів в 2021 році.

Мерц раніше гостро критикував соціальну політику Меркель і виступав за співфінансування освітніх послуг, починаючи з дитячих садків, підвищення пенсійного віку.

Як повідомляло видання "Коментарі", голова "Християнсько-демократичного союзу (ХДС) і міністр оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауэр передумала висуватися на посаду наступного канцлера країни, а ще — вирішила відмовитися від верховенства партії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!