Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині стрімко зростає кількість біженців з Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині стрімко зростає кількість біженців з Китаю

У 2019 році притулок у Німеччині шукало громадян Китаю в два рази більше, ніж у 2018

16 лютого 2020, 09:18 comments3048
Поділіться публікацією:
У Німеччині стрімко зростає кількість біженців з Китаю

За даними німецького Федерального відомства у справах міграції та біженців, у Німеччині за 2019 рік шукали притулку 962 жителя Китаю, що перевищило показники за 2018 рік більш, ніж у 2 рази. Про це передає агентство "Deutch Welle".

Перевагу згоди від влади Німеччини на надання притулку отримують етнічні уйгури — тюркомовний народ, переважна більшість їх живе в регіоні під назвою Сіньцзян на крайньому заході Китаю. Всього за період 2019 рік до Німеччини звернулося 193 уйгура, 96% з них отримали соціальний захист. В інших випадках німецьке керівництво ставиться з обережністю і не поспішає оформляти дозвіл.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у зв'язку з триваючою епідемією коронавірусу, влада Китаю ввела страту для кожного, хто навмисне буде приховувати симптоми важкої форми пневмонії COVID-19 у себе або у близьких.

"Людина, яка стала джерелом інфекції і привела до поширення вірусу, буде звинувачена у створенні загрози суспільній безпеці. Вона може бути засуджена до 10-річного або довічного тюремного ув'язнення або смертної кари", — зазначено в повідомленні з китайського суду, де вища міра була підписана, відповідно до законодавства Республіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!