Головна Новини Світ Німеччина Меркель порівняла пандемію COVID-19 з Другою Світовою війною
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель порівняла пандемію COVID-19 з Другою Світовою війною

Канцлер ФРН Ангела Меркель зробила серйозне звернення до нації на тлі коронавірусу

19 березня 2020, 00:14 comments2227
Поділіться публікацією:
Меркель порівняла пандемію COVID-19 з Другою Світовою війною

Канцлер Німеччини Ангела Меркель сьогодні, 18 березня, вперше за термін свого перебування у владі виступила зі спеціальним зверненням до громадян ФРН, в якому закликала сприймати серйозно пандемію коронавірусу COVID-19 і виконувати розпорядження уряду країни. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Це серйозно. Сприймайте це, будь ласка, серйозно. З моменту об'єднання Німеччини, ні, з Другої світової війни не було серйозніше виклику для нашої країни, який вимагав би спільних солідарних дій", — зазначила канцлер ФРН.

Уряд країни разом з урядами 16 федеральних земель Німеччини раніше в березні склав список установ, які будуть закриті у зв'язку з коронавірусом. Це бари, клуби, дискотеки, пивні та інші подібні заклади; ярмарки, виставки, кінотеатри, парки відпочинку і зоопарки, атракціони, спеціалізовані ринки, ігрові клуби, букмекерські контори та інші подібні заклади.

Згідно з приписом, повинні бути закриті публічні будинки, заборонені відвідування спортивних клубів та центрів, музичних шкіл та інших навчальних закладів, зборів в церквах, синагогах і мечетях і зборів в інших релігійних установах.

Залишаться відкритими продуктові магазини, служби доставок продуктів і напоїв, аптеки, автозаправки, банки, ощадкаси, поштові відділення, перукарські та магазини з товарами для тварин. Всім цим магазинах і установам дозволять працювати в неділю, а ресторани будуть закриватися о 18:00 замість традиційних "до останнього клієнта".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп визнав мужність американців, яким доводиться стикатися з такою серйозною вірусологічної проблемою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!