Головна Новини Світ Німеччина Німеччина не надала Онищенку політичного притулку
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина не надала Онищенку політичного притулку

Вже найближчим часом побіжний екс-нардеп Олександр Онищенко, підозрюваний в організації корупційних схем в Україні, може покинути Німеччину для поневірянь

28 травня 2020, 18:59 comments2431
Поділіться публікацією:
Німеччина не надала Онищенку політичного притулку

Німеччина відмовилася надавати політичний притулок колишньому українському нардепу Олександру Онищенко часів президента Віктора Януковича. Про це повідомляє видання Deutsche Welle.

Так, на початку травня Федеральне відомство міграції і біженців Німеччини відмовило Онищенко в політичному притулку і попросив його терміново покинути країну. Також повідомляється, що два роки тому посольство Німеччини в Іспанії відмовило йому у видачі візи для оформлення посвідки на проживання після того, як Онищенко влаштувався директором своєї компанії, яка займається купівлею елітних коней.

За словами адвоката Онищенко, колишній нардеп вже подав апеляцію на відмову і зможе перебувати на території Німеччини, поки не завершиться розгляд. Якщо йому не вдасться залишитися, він може виїхати в Росію, оскільки у нього є російське громадянство.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що суд Німеччини відмовився схвалити екстрадицію Олександра Онищенка, який проходить головним підозрюваним по розкраданню великої суми грошей у держави через корупційні схеми в газовій галузі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!