Головна Новини Світ Великобританія Військовим льотчикам Британії дозволили носити бороду
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовим льотчикам Британії дозволили носити бороду

У Міноборони має намір залучити більше молодих людей до лав ВВС

14 серпня 2019, 03:00 comments1958
Поділіться публікацією:
Військовим льотчикам Британії дозволили носити бороду

З 1 вересня військовослужбовцям Королівських військово-повітряних сил Великобританії можна буде носити бороди. При цьому борода повинна бути охайною та акуратно підстриженою", передає ВВС.

"Недоглянуті і клочковатые бороди не будуть вирішені", — заявив представник міноборони країни. Він також підкреслив, що солдати і офіцери ВПС повинні будуть підтримувати високі стандарти зовнішнього вигляду".

За словами представника оборонного відомства, бороди були спочатку заборонені у ВПС по практичних причин.

Борода на особі могла перешкодити при використанні кисневих масок та інших дихальних апаратів. Дихальний апарат повинен щільно прилягати до шкіри обличчя, щоб уникнути втрати подаваного кисню. Але сучасні кисневі маски цілком сумісні з бородою.

Деякі коментатори і експерти вважають, що цей крок Міноборони, швидше, продиктований бажанням залучити більше молодих людей до лав ВВС.

Дозвіл носити бороди дозволить розширити кадровий резерв ВВС, полегшити пошук нових співробітників, а також утримати висококваліфікований особовий склад, заявили в міноборони.

 Як повідомляли "Коментарі", в період з 5 по 11 серпня винищувачі, які виконують функції авіаційної поліції НАТО в країнах Балтії, ідентифікували і супроводжували 9 разів літаки Російської Федерації, які пролітали над Балтійським морем. Згідно з повідомленням Міноборони Литви, в більшості випадків втручання в повітряний простір країни відбувалося літаками з вимкненим радіолокаційним ретранслятором, за винятком випадку 6 серпня, коли російський військовий літак залетів в повітряний простір Литви над Балтійським морем через погані погодні умови", зазначили в Міноборони. Російська сторона не коментувала причини появи своїх військових літаків у повітряному просторі Литви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bbc.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!