Головна Новини Світ Великобританія Джонсон на зустрічі з Макроном поклав ногу на столик
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон на зустрічі з Макроном поклав ногу на столик

Вчинок Джонсона найімовірніше був жартом

23 серпня 2019, 01:50 comments2232
Поділіться публікацією:
Джонсон на зустрічі з Макроном поклав ногу на столик

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном в Єлисейському палаці поклав ногу на столик. Про це повідомляє Daily Mail.

Як видно на фотографії з місця зустрічі, двох сидять в кріслах політиків поділяв невеликий столик. У якийсь момент Джонсон упер підошву в крайку його стільниці.

При цьому BI зазначає, що вчинок Джонсона найімовірніше був жартом.

"Виглядає, немов Макрон припустив, що столик можна використовувати в якості підставки для ніг, якщо прем'єр захоче відкинутися, що Джонсон жартома і робить", — написав кореспондент Sky News Тому Рейнер у твіттері.

На опублікованому в Мережі відео чутно, як політики сміються.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", доанцлер ФРН Ангела Меркель на спільній прес-конференції з главою британського уряду Борисом Джонсоном обговорили можливість возз'єднання G8, виступивши проти повернення Росії в елітний клуб на поточному етапі. За словами Меркель, Росія була виключена з клубу через ситуацію в Україні, тому відтворення G8 буде можливо тільки при досягненні значного прогресу у виконанні мінських домовленостей. "Якщо ми досягнемо успіхів, то, звичайно, у нас буде інша ситуація. Однак зараз ми не досягли так багато успіху, щоб причини 2014 року були скасовані", — заявила вона. Джонсон повністю солідаризувався з такою позицією колеги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!