Головна Новини Світ Великобританія Прем'єр-міністр Борис Джонсон програв перше голосування після перерви в роботі парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Борис Джонсон програв перше голосування після перерви в роботі парламенту

Опозиційні партії об'єдналися проти Бориса Джонсона

27 вересня 2019, 15:16 comments1653
Поділіться публікацією:
Прем'єр-міністр Борис Джонсон програв перше голосування після перерви в роботі парламенту

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон програв перше голосування в парламенті після повернення депутатів до роботи в зв'язку з рішенням Верховного суду.

Депутати проголосували проти прохання уряду зробити  наступного тижня триденну перерву в роботі парламенту у зв'язку з проведенням щорічної конференції Консервативної партії.

Урядову пропозицію на підтримку короткого парламентської перерви було відхилено 306 голосами проти 289.

Відзначається, що перерви в засіданнях надаються в якості формальності. В цей раз опозиційні партії об'єдналися, щоб заблокувати перерву в знак протесту проти припинення роботи парламенту.

Це вже сьома поразка Джонсона в парламенті. Голосування не означає, що конференція консерваторів не відбудеться, але тепер депутати цієї партії зіткнуться з труднощами при поїздках до місця проведення в Манчестері, якщо вони будуть зобов'язані брати участь у голосуванні.

Як повідомляв портал "Коментарі", рішення прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона припинити роботу парламенту є незаконним. Таке рішення прийняв Вищий цивільний суд Шотландії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.politico.eu/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!