Головна Новини Світ Великобританія Борис Джонсон має намір знову призупинити роботу парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон має намір знову призупинити роботу парламенту

Робота парламенту буде припинена на "мінімально можливий строк", заявили в уряді.

3 жовтня 2019, 02:15 comments1624
Поділіться публікацією:
Борис Джонсон має намір знову призупинити роботу парламенту

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон має намір призупинити роботу парламенту країни з 8 по 14 жовтня. Про це йдеться в повідомленні, поширеному в середу, 2 жовтня, прем'єрської канцелярії, повідомляє ТАСС.

"Прем'єр-міністр послідовно підкреслював, що має намір представити ряд нових законодавчих ініціатив у тронній промови (зачитується монархом на відкритті нової сесії парламенту — прим. ред.). Тому він має намір просити [королеву Єлизавету II] про те, щоб поточна сесія парламенту була припинена увечері 8 жовтня, а тронна мова відбулася 14 жовтня", — йдеться в повідомленні.

В уряді підкреслюють, що робота парламенту буде припинено на "мінімально можливий строк", щоб дозволити уряду підготуватися до початку нової парламентської сесії та представити свою політичну програму, центральним пунктом якої повинні стати підготовка до Brexit, реформа систем освіти і охорони здоров'я, боротьба з злочинністю і будівництво нової транспортної інфраструктури.

 Як повідомляв портал "Коментарі", рішення прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона припинити роботу парламенту є незаконним. Таке рішення прийняв Вищий цивільний суд Шотландії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!