Головна Новини Світ Великобританія Єлизавета II оголосила дату виходу Британії з ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Єлизавета II оголосила дату виходу Британії з ЄС

Королева заявила, що для парламенту Британії пріоритетом залишається вихід з ЄС до 31 жовтня

15 жовтня 2019, 13:05 comments2867
Поділіться публікацією:
Єлизавета II оголосила дату виходу Британії з ЄС

Під час сьогоднішнього відкриття нової сесії британського парламенту королева Єлизавета II позначила, що пріоритетом для королівського керівництва залишається вихід Великобританії з Євросоюзу (Brexit) до кінця поточного місяця. Мова королеви приведена на сайті Палати Лордів.

"Пріоритетом мого уряду завжди було забезпечити вихід Сполученого Королівства з Європейського союзу до 31 жовтня. Мій уряд має намір домагатися нового партнерства з Європейським союзом, заснованого на вільну торгівлю і дружньому співпрацю", — заявила Єлизавета.

Монархиня відзначила, що уряд представить ряд нових законопроектів для регулювання сфер торгівлі, сільського господарства, міграції та інших галузей "з використанням можливостей, які з'являться в результаті виходу країни з Європейського союзу".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив про збереження можливості угоди з Євросоюзом по Brexit, але передбачає значний обсяг роботи.

"Прем'єр-міністр довів до кабінету міністрів останню інформацію з приводу поточного прогресу, який досягається на переговори, що ведуться по Brexit. Він підкреслив, що шлях до угоди намітився, але що залишається значний обсяг роботи, яку необхідно виконати, щоб досягти її, і що ми повинні бути готові до того, щоб покинути ЄС 31 жовтня ", — зазначено в повідомленні представника глави уряду, поширеному за підсумками засідання Кабінету міністрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!