Головна Новини Світ Великобританія Великобританія в 4 рази збільшить квоту для гастарбайтерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія в 4 рази збільшить квоту для гастарбайтерів

Нестачу робочих рук пов'язують з Brexit

11 листопада 2019, 15:04 comments2447
Поділіться публікацією:
Великобританія в 4 рази збільшить квоту для гастарбайтерів

Британські міністри ухвалили рішення збільшити кількість дозволів для іноземних сезонних робітників до 10 тис. осіб. Таким чином уряд хоче позбутися дефіциту робочої сили, пов'язаним з виходом країни зі складу Євросоюзу. Квота буде збільшена з наступного року.

У даний момент на сільгоспроботи Сполучене Королівство дозволяє набір до 2,5 тисяч працівників, які не є громадянами країн ЄС. Однак, на думку англійських аграріїв, цієї кількості недостатньо. Наголошується, що працівники, які приїжджають до Великобританії з країн Євросоюзу не стикаються з обмеженнями  чисельності. Квот для них також не існує.

Уряд збирається офіційно оголосити про розширення кількості іноземних працівників напередодні виборів 12 грудня. Заяву, як очікується, зроблять в рамках виборчої кампанії Консервативної партії Великобританії.

Як повідомляв портал "Коментарі", за даними Посольства України в Польщі, в країні з 2014 року кількість українських трудових мігрантів з України збільшилася з 300 тисяч до приблизно 1,5 млн осіб



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://uk.reuters.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!