Головна Новини Світ Великобританія У Лондоні під мостом знайшли тіло кита
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лондоні під мостом знайшли тіло кита

Це третій подібний випадок за два місяці

1 грудня 2019, 15:45 comments1675
Поділіться публікацією:
У Лондоні під мостом знайшли тіло кита

У Великобританії на березі річки Темза, яка протікає через столицю, знайшли тіло кита. Ссавця виявив патрульний катер адміністрації Лондонського порту під мостом Беттері.

Як передає видання Daily Mail, малий полосатик є третім загиблим в Темзі за два місяці. У повідомленні також йдеться, що тіло морської тварини передали експертам, які за допомогою розтину повинні встановити причину його смерті. Варто відзначити, що побачити кита в британських водах — рідкість, так як тварини віддають перевагу більш прохолодним регіонам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американську топ-модель Ембер Валлетту заарештували на акції в захист навколишнього середовища. Так, 22 листопада біля будівлі Конгресу США 81-річна активістка, актриса Джейн Фонду виступила на захист природи. Відомо, що демонстрація була присвячена пожежним навчанням, у ході яких використовуються тонни прісної води.

Читайте також: для сім'ї 10-річної британки Лексі Йео відпочинок в Мексиці перетворився на кошмар, коли на неї напали два дельфіна. Батьки школярки відзначають, що їх обуренню немає меж, їх також засмучує те, що дельфіни, які атакували їх дочку, як і раніше плавають з туристами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!