Головна Новини Світ Великобританія Королева Єлизавета ІІ шукає менеджера з подорожей
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Єлизавета ІІ шукає менеджера з подорожей

Директор з туризму працюватиме 37, 5 годин на тиждень

4 грудня 2019, 14:30 comments1683
Поділіться публікацією:
Королева Єлизавета ІІ шукає менеджера з подорожей

Британські монархи мають потребу в людині, який буде грамотно планувати і організовувати їх поїздки. Так, на сайті для пошуку і встановлення ділових контактів LinkedIn від імені Єлизавети II з'явилася вакансія директора з подорожей.

Згідно з оголошенням, співробітник повинен курирувати всі перельоти і пересування на поїзді всіх членів королівської сім'ї. Крім того, в обов'язки директора мандрів входить супровід глави Великобританії під час важливих ділових заходів та державних візитів.

Відзначається, що кандидат має бути: з досвідом роботи в сфері подорожей, комунікабельним, стресостійким, відповідальним і дисциплінованим. Передбачається, що працівник працюватиме 5 годин в день в одному з офісів в Лондоні за обіцяну заробітну плату — 109 тисяч доларів на рік. Резюме приймаються до 20 грудня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що королева Великобританії Єлизавета II через 1,5 року може скласти з себе повноваження глави держави і передати їх своєму старшому синові, принцу Чарльзу Уельському.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.linkedin.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!