Головна Новини Світ Великобританія Всі були в захваті: 89-річна британка запросила стриптизера в будинок престарілих
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі були в захваті: 89-річна британка запросила стриптизера в будинок престарілих

Стриптизер прибув в будинок престарілих в костюмі пожежника

13 грудня 2019, 21:55 comments2619
Поділіться публікацією:
Всі були в захваті: 89-річна британка запросила стриптизера в будинок престарілих

89-річна британка запросила в будинок престарілих стриптизера, передає The Sun. У повідомленні йдеться, що на сході Англії, в місті Саффолк літня Джоан попросила керівництво одного з будинків престарілих запросити чоловіка, який міг би професійно виконати стриптиз.

Співробітники установи виконали досить дивне прохання пенсіонерки. У результаті, Джоан та її 84-річна подруга Полін були в захваті. Стриптизер прибув в будинок престарілих в костюмі пожежника і виконав свій танець.

"Як на мене, так він чудовий — було б не погано, щоб він приходив до нас кожен день", — заявила Джоан. Вона також додала, що той вечір подумки переніс її в молодість.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уродженець Бразилії вирішив допомогти своїй матері здати урок водіння. Так, чоловік прийшов в автошколу в жіночому одязі, з макіяжем і перуці. Бразилець віддав інспектору документи своєї матері, назвавшись її ім'ям. Однак план провалився, представниця автошколи викликала поліцію. Чоловік розповів правоохоронцям, що мати нічого не знала про його план.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!