Головна Новини Світ Великобританія "Щасливого Різдва": принц Вільям показав нове фото своїх дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

"Щасливого Різдва": принц Вільям показав нове фото своїх дітей

Фотографія була опублікована в соцмережах

25 грудня 2019, 21:35 comments1973
Поділіться публікацією:
"Щасливого Різдва": принц Вільям показав нове фото своїх дітей

У день Різдва принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися новим сімейним знімком. Так, на фотографії зображений герцог Кембриджський зі своїми дітьми, однорічним Луї, 4-річною Шарлоттою і 6-річним Джоржем.

Кадр, де королівська сім'я весело проводить час в Норфолку був опублікований в соцмережах з підписом "Щасливого Різдва". Відомо, що автором фотокартки є герцогиня Кембриджська. Варто відзначити, що Кенсінгтонський палац часто публікує фото, зроблені Кейт, в честь знакових подій в житті її дітей — маленьких принців або з нагоди їх днів народження. Кейт Міддлтон заклала цю традицію ще у 2015 році, коли зробила серію перших офіційних портретів принцеси Шарлотти. Портрети принців її авторства неодноразово хвалили, а в цьому році герцогиня стала новим покровителем Королівського фотографічного товариства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що королівська родина Великобританії шукає спеціаліста з соцмереж. Передбачається, що новий співробітник повідомлятиме всі важливі новини королівської сім'ї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!