Головна Новини Світ Великобританія Принц Гаррі переодягнувся в Санту і привітав всіх з Різдвом
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі переодягнувся в Санту і привітав всіх з Різдвом

Герцог підготував сюрприз для підопічних благодійного фонду

25 грудня 2019, 22:25 comments1969
Поділіться публікацією:








Принц Гаррі переодягнувся в Санту і привітав всіх з Різдвом

На честь одного з головних родинних свят Британії, в день Різдва принц Гаррі постав перед користувачами мережі в незвичному образі. Так, герцог Сассекский перевдягнувся в костюм Санти, а не в діловому стилі.
Королівський спадкоємець зняв цікаве відео з привітанням, що стало сюрпризом для підопічних благодійного фонду "Маленькі солдати Скотті". Відомо, що центр займається допомогою дітям-сиротам, чиї батьки служили в армії Британії. Принц Гаррі відзначив, що подвиги їхніх батьків назавжди залишаться в історії.
Користувачі мережі позитивно відреагували на таке перевтілення герцога, припускаючи, що на новорічне перевтілення його надихнула дружина Меган Маркл. Варто зазначити, що нещодавно інтернет-користувачі активно обговорювали фотографію 38-річної дружини принца Гаррі, на якому вона постала перед британцями у відвертому вбранні а-ля Санта Клаус.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в день Різдва принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися новим сімейним знімком. Так, на фотографії зображений герцог Кембриджський зі своїми дітьми, однорічним Луї, 4-річною Шарлоттою і 6-річним Джоржем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ">
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!