Головна Новини Світ Великобританія Як принц Гаррі і Меган проводять святкові канікули в Канаді
commentss НОВИНИ Всі новини

Як принц Гаррі і Меган проводять святкові канікули в Канаді

У маленького Арчі з'явилася можливість провести більше часу з бабусею

27 грудня 2019, 22:53 comments1811
Поділіться публікацією:
Як принц Гаррі і Меган проводять святкові канікули в Канаді

Відомо, що у монархів склалася традиція: вечеряти зі своїми рідними в день Різдва в Сандрингемському палаці в Норфолку, обмінюючись подарунками. Однак Меган Маркл і принц Гаррі в цьому році відступили від правил. Так, герцог і герцогиня Сассекські разом з сином Арчі відправились на зимові канікули в США, щоб провести свято з матір'ю Маркл Дорией Рэгленд.

Варто відзначити, що порушивши традицію герцоги Сассекські засмутили королеву Єлизавету II. Як передають очевидці, герцоги були помічені за хайкінгом в парку Horth Hill Regional Park і за пробіжкою в Північному Сааниче. Там же подружжя повечеряло в ресторані, про що розповіла власниця закладу Deep Cove Chalet Бев Коффел. Як не дивно, в Америці Меган і Гаррі багато часу проводять разом, в той час як з маленьким Арчі няньчиться бабуся Дорія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що принц Гаррі переодягнувся в Санту і привітав усіх з Різдвом. Королівський спадкоємець зняв цікаве відео з привітанням, що стало сюрпризом для підопічних благодійного фонду "Маленькі солдати Скотті". Відомо, що центр займається допомогою дітям-сиротам, чиї батьки служили в армії Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!