Головна Новини Світ Великобританія Весілля внучки Єлизавети II буде закритим для преси, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Весілля внучки Єлизавети II буде закритим для преси, – ЗМІ

Внучка королеви виходить заміж за бізнесмена

9 січня 2020, 18:00 comments1770
Поділіться публікацією:
Весілля внучки Єлизавети II буде закритим для преси, – ЗМІ

Принцеса Беатріс Йоркська, внучка королеви Великобританії Єлизавети II, активно готується до весільного торжества, яке має відбутися у цьому році. Але свято буде виключно для сімейного кола. Про це повідомляє видання Eonline.

Відомо, що принцеса Беатріс виходить заміж за італійського бізнесмена Едуардо Мапеллі Моцці, з яким зустрічається більше року. У вересні 2019 року пара оголосила про свої заручини, а одруження має відбутися цієї весни. Але на відміну від інших розкішних королівських весіль, торжество принцеси Беатріс буде проходити без преси і прямої трансляції в телеефірі. Молодята вирішили провести закрите весілля, тому деталі церемонії невідомі.

Нагадаємо, що після заручин принцеси Беатріс і її коханого, королева Єлизавета II заявила, що не буде оплачувати їх весілля, тому всі фінансові витрати молодята взяли на себе.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що герцоги Сассекські заявили, що хочуть стати фінансово незалежними, тому відмовляються від королівських повноважень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!