Головна Новини Світ Великобританія Збиток для Великобританії від Brexit вже склав 170 млрд доларів, – Bloomberg
commentss НОВИНИ Всі новини

Збиток для Великобританії від Brexit вже склав 170 млрд доларів, – Bloomberg

Збитки із-за виходу з Євросоюзу для Великобританії постійно зростає

11 січня 2020, 20:04 comments1695
Поділіться публікацією:
Збиток для Великобританії від Brexit вже склав 170 млрд доларів, – Bloomberg

Вихід з Євросоюзу вже приніс Великобританії збиток у розмірі 130 млрд фунтів, або 170 млрд дол. Про це повідомляє Bloomberg.

Наголошується, що згідно з новим дослідженням компанії, до кінця 2020 року ця сума може зрости до 200 млрд фунтів (близько 260 млрд дол.). Крім того, дані дослідження показують, що на сьогоднішній день економіка Великобританії на 3% менше, ніж могла б бути, а інвестиції в країну досить стримані.

Канцлер казначейства Великобританії Саджида Джавід зазначає, що по мірі того, як Британія вибудовує торговельні відносини, а також бореться з проблемою продуктивності праці, щорічна вартість Brexit буде зростати.

Раніше "Коментарі" писали, що глава британського уряду Борис Джонсон має намір домовитися з новим президентом Єврокомісії про продовження торгівлі з ЄС. Це буде перша зустріч двох політиків з того часу, як екс-глава Міноборони Німеччини Урсула фон дер Ляйен приступила до своїх обов'язків в органі влади Євросоюзу. Передбачається, що на час перехідного періоду Brexit, Великобританія залишиться в єдиному митному союзі з країнами ЄС, що дозволить їй ще рік торгувати за старими правилами. У той же час, Борис Джонсон не бачить необхідності в збереженні таких умов, оскільки, на думку британського прем'єра, часу для укладення нової торговельної угоди цілком досить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!