Головна Новини Світ Великобританія Меган Маркл підписала контракт з Disney
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл підписала контракт з Disney

Репутація королівської сім'ї може опинитися під загрозою через рішення герцога і герцогині Сассекських

12 січня 2020, 01:23 comments2245
Поділіться публікацією:
Меган Маркл підписала контракт з Disney

Герцогиня Сассекська Меган (Маркл) підписала угоду з Disney, щоб допомогти благодійного фонду дикої природи. Про це повідомляє The Times.

Дружина принца Гаррі буде озвучувати персонажів мультфільмів, а зароблені гроші планує пожертвувати благодійній організації "Слони без кордонів", яка допомагає відслідковувати і захищати тварин від браконьєрства.

Таким чином, даний контракт є свідченням того, що Герцог і герцогиня Сассекські планують надалі використовувати свій статус знаменитостей для того, щоб приносити користь для суспільства.

У той же час, таке рішення може завдати удару по репутації королівської сім'ї, так як пара буде продавати себе за гроші. У Великобританії вже ходять чутки про те, що принц Гаррі і Меган Маркл вже підписала угоду з "фірмами, включаючи Disney".

Раніше "Коментарі" писали, що її Величність Єлизавета II в останнім часом має поганий емоційний стан, так як вчинки її онука принца Гаррі не можуть не засмучувати. Відомо, що молодший син принца Уельського Чарльза і його 38-річна дружина, колишня модель Меган Маркл мають намір від'єднається від королевської родини. Так, папараці зняли британську королеву за кермом її автомобіля Range Rover в Сандрінгемі. За даними британського таблоїду Sky news, її Величність вперше сіла за кермо після заяв про зречення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!