Черговий скандал в сім'ї: онук Єлизавети II знявся в китайській рекламі

42-річний Пітер Філліпс використовував свій статус в комерційних цілях

Відомо, що не так давно принца Гаррі та його дружину Меган Маркл позбавили королівського титулу, що багатьох шокувало. Однак на цьому пристрасті не вщухли, британські монархи опинилися в центрі чергового скандалу.

Як передає таблоїд The Sun, 42-річний онук її Величності Єлизавети II, Пітер Філліпс взяв участь у зйомках реклами молочної продукції для одного з китайських телеканалів. Відзначається, що престолонаслідник в рекламній кампанії використовував свій королівський статус. Примітно, що мати Пітера принцеса Анна оберігала сина від публічності, однак він прагнув до впізнаваності.

Так, інтернет-користувачі почали активно поширювати рекламу молока марки Jersey Fresh Milk, в якій родич королеви Великобританії підкреслив свою причетність до монаршої сім'ї. За задумом творців рекламного ролика, старший онук Єлизавети II п'є молоко Jersey Fresh Milk з ранніх років. За даними інсайдерів, за зйомки Пітер отримав десятки тисяч доларів.

Варто зазначити, що використовувати королівські повноваження членам сім'ї з метою заробітку забороняється або розглядається як неповага до монархів.

Єлизавета II у депресії через заяви принца Гаррі.