Головна Новини Світ Великобританія Єлизавета II підписала документ про вихід Великобританії з ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Єлизавета II підписала документ про вихід Великобританії з ЄС

Закону про вихід Великобританії з ЄС необхідно пройти ще кілька обов'язкових етапів

24 січня 2020, 01:47 comments2810
Поділіться публікацією:
Єлизавета II підписала документ про вихід Великобританії з ЄС

Королева Великобританії Єлизавета II підписала угоду про вихід Великобританії з Євросоюзу, яку напередодні затвердив парламент країни. Про це пише РБК-Україна з посиланням на повідомлення лідера палати громад Джейкоба Вільяма Рис-Могга в Twitter.

Відзначається, що після того, як Єлизавета II поставила свій підпис на документі, він отримав статус закону. Наступним кроком стане ствердження, яке має відбутися в кілька етапів, в Європейському союзі. Так, вже в п'ятницю, 24 січня, закон мають підписати керівники Ради Європи і Єврокомісії, а Європарламент повинен проголосувати за нього 29 січня. Тільки після всіх цих етапів Великобританія і ЄС обміняються ратифікаційними документами.

2222222.JPG

Раніше "Коментарі" повідомляли, що парламент Британії у ході голосування схвалив лобійований прем'єр-міністром Борисом Джонсоном законопроект за умовами виходу королівства зі складу Європейського Союзу. Депутати підтримали всі п'ять поправок до законопроекту, які були внесені палатою лордів. Тепер його має підписати королева Єлизавета Друга.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!