Головна Новини Світ Великобританія Принц Вільям отримав новий титул королеви Єлизавети II
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Вільям отримав новий титул королеви Єлизавети II

Королева Великобританії вирішила дати старшому онукові нову посаду

26 січня 2020, 18:07 comments38620
Поділіться публікацією:
Принц Вільям отримав новий титул королеви Єлизавети II

Її Величність Єлизавета II дала нову посаду своєму 37-річному онукові, принцу Вільяму. Примітно, що після того як герцоги Сассекські відмовилися від королівських повноважень, герцог Кембриджський отримав чергове звання. Відомо, що титул діятиме лише протягом 2020 року.

Так, королева Великобританії надала сину принца Чарльза, Вільяму новий титул лорда, а також призначила його верховним комісаром Генеральної асамблеї церкви автономної адміністративно-політичної частини Великобританії — Шотландії. Про це стало відомо з повідомлення, залишеного на офіційній сторінці Букінгемського палацу в соцмережі Twitter.

Згідно з повідомленням, на цій посаді герцог Кембриджський протягом року буде офіційною особою Єлизавети II на щорічній зустрічі Асамблеї, яка пройде в Шотландії наприкінці весни. Крім того, принц Вільям зобов'язаний представляти її Величність на всіх офіційних заходах держави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Британії вибухнув скандал у зв'язку з тим, що принц Гаррі і Меган Маркл заявили про своє спільне бажання відмовитися від монарших титулів і переїхати в Канаду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!