Головна Новини Світ Великобританія Британія вийшла зі складу Євросоюзу
commentss НОВИНИ Всі новини

Британія вийшла зі складу Євросоюзу

Угода про Brexit набула чинності

1 лютого 2020, 02:15 comments6659
Поділіться публікацією:
Британія вийшла зі складу Євросоюзу

Британія залишила склад Євросоюзу, членом якого була протягом багатьох років. Проце заявив британський прем'єр-міністр Борис Джонсон. Як заявив він у телезверненні до нації, без заборон з боку Євросоюзу Британія зможе на повну силу проявити весь свій потенціал.

 

"За останні 50 років Євросоюз розвинувся в тому напрямку, який більше не підходить цій країні. І таку оцінку ви, британський народ, дали на виборчих дільницях", − сказав він.

 

На думку британського прем'єра, головною завданням уряду було  усунути перекоси в розвитку різних регіонів через дебатів по Brexit .

 

При цьому Джонсон висловив сподівання на продовження конструктивного співробітництва з Євросоюзом, членом якого королівство було з 1973 року. "Ми хочемо, щоб це стало початком нової ери дружнього співробітництва між ЄС і повною сил великої Британії", − вказав він.

 

Відразу після виходу Британії з Євросоюзу набула чинності перехідний період, розрахований до 31 грудня 2020 року.

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон влаштовує вечірку для Кабінету міністрів на честь виходу країни з Євросоюзу, який фактично відбудеться сьогодні вночі. Вже відомо, що подавати гостям на стіл. У меню увійдуть бісквіти з блакитним сиром, ягнятина, шашлики зі смаженої курятини, ростбіф та інші привабливі делікатеси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!