Головна Новини Світ Великобританія У королівській родині знову проблеми: старший онук Єлизавети II розлучається
commentss НОВИНИ Всі новини

У королівській родині знову проблеми: старший онук Єлизавети II розлучається

Дружина найстаршого онука королеви Єлизавети II подала на розлучення після 12 років шлюбу

11 лютого 2020, 15:51 comments3803
Поділіться публікацією:
У королівській родині знову проблеми: старший онук Єлизавети II розлучається

В королівській родині знову неспокійно: старший онук королеви Єлизавети II Пітер Філліпс розводиться з дружиною Отем Філліпс. Про це пише Tne Sun.

За даними видання, рішення про розставання прийняла 41-річна дружина, чим дуже засмутила королеву і сина принцеси Анни. "Він спустошений", — прокоментували стан Пітера його знайомі. За 12 років шлюбу у подружжя з'явилося двоє дітей – 7-річна Айла і 9-річна Саванна. При цьому, діти мають подвійне громадянство, зокрема, канадське. Повідомляється, що мама хоче забрати малечу і повернутися до Канади. У медіа прозвучало припущення, що Отем зважилася на такий крок після вчинку Меган Маркл і принца Гаррі, які нещодавно частково склали королівські повноваження. При цьому інсайдери кажуть, що зради тут шукати не варто, оскільки у пари вже давно були неідеальні стосунки.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Її Величність Єлизавета II дала нову посаду своєму 37-річному онукові, принцу Вільяму. Примітно, що після того як герцоги Сассекські відмовилися від королівських повноважень, герцог Кембриджський отримав чергове звання. Відомо, що титул діятиме лише протягом 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!