Королівська родина "тріщить по швах": племінник королеви Єлизавети II розводиться

Через тиждень після того, як стало відомо про розлучення онука королеви, розірвати шлюб вирішив її племінник

Британську королівську сім'ю продовжують переслідувати проблеми. Через тиждень після того, як було оголошено, що старший онук Єлизавети II Пітер Філліпс і його дружина Отэм розлучаються після 12 років шлюбу, стало відомо, що племінник королеви також подав на розлучення зі своєю дружиною, пишуть "Факти".

Син молодшої сестри Її Величності, покійної принцеса Маргарет, прожив у шлюбі майже 26 років. 58-річний Девід Армстронг-Джонс, граф Сноудон (за життя свого батька Едварда Девід носив титул чемності "віконт Лінлі") та його дружина Серена заявили, що розлучаються і не тримають один на одного образи. Про подружню зраду з чийого-небудь боку мова не йде. За словами друзів, Девід "занадто багато часу проводить далеко від дружини через свою роботу". 1985 році він заснував фірму David Linley Furniture Ltd., яка займалась виробництвом ексклюзивних меблів. Його навіть прозвали "королівський столяр".

Девід, який займає 21-е місце в черзі на британський престол, одружився на Серені Алейне Стенхоуп, дочці Чарльза Стэнхоупа, графа Харрінгтона, в жовтні 1993 року. У них є двоє дітей — 20-річний віконт Лінлі Чарльз Армстронг-Джонс і 17-річна леді Маргарита Армстронг-Джонс (вона була однією з дівчаток-квіткарок на весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон 2011 року).

Королева Єлизавета вкрай засмучена майбутнім розлученням. Девід завжди був дуже близький зі своєю вінценосною тіткою і двоюрідним братом — принцом Уельським Чарльзом. Граф практично кожен рік гостює у королеви в Сандрінгемі на Різдво, а влітку — в її шотландському маєтку Балморал.

Як повідомляло видання "Коментарі", в королівській родині знову неспокійно: старший онук королеви Єлизавети II Пітер Філліпс розлучається з дружиною Відбиранням Філліпс.

Рішення про розставання прийняла 41-річна дружина, чим дуже засмутила королеву і сина принцеси Анни. "Він спустошений", - прокоментували стан Пітера його знайомі. За 12 років шлюбу у подружжя з'явилося двоє дітей – 7-річна Айла і 9-річна Саванна.

Відбиранням зважилася на такий крок після вчинку Меган Маркл і принца Гаррі, які нещодавно частково склали королівські повноваження. При цьому інсайдери кажуть, що зрада тут шукати не слід, оскільки у пари давно вже були неідеальні стосунки.