Принц Гаррі і Меган викидають слово "Королівський" зі свого бренду

Прес-секретар герцога і герцогині Сассекських сказав, що з урахуванням конкретних правил уряду Великобританії, що стосуються використання слова «Royal», пара погодилася з тим, що їх нова некомерційна організація не буде називатися Sussex Royal Foundation

Принц Гаррі та його дружина Меган не використовуватимуть слово "Королівський" у назві свого нового підприємства. Про це пара оголосила в п'ятницю, повідомляє CNN.

"Герцог і герцогиня Сассекські не мають наміру використовувати "Sussex Royal" на будь-якій території після весни 2020 року", - сказав представник прес-служби.

Гаррі та Меган здивували світ минулого місяця, коли вони оголосили про плани відмовитися від своїх обов'язків у британській королівській родині та перейти "на нову робочу модель". У той же час з'ясувалося, що пара подала заявку на британський товарний знак для назви "Sussex Royal", що охоплює роботу в категоріях друкованої продукції, одягу, агітації, благодійного збору коштів, освіти та соціальних послуг.

Однак раніше на цьому тижні королівське джерело повідомило CNN, що використання слова "Королівський" розглядається.

У п'ятницю прес-секретар пари сказав, що заявки на товарний знак були видалені. За його словами, заявки на товарний знак були "подані в якості захисних заходів, діючи за рекомендацією і слідуючи тій же моделі для Королівського фонду".

Принц Гаррі і Меген вже домовилися припинити використання титулів "його і Її Королівська Високість", відмовитися від деяких державних коштів і повернути суверенні гранти, які вони витратили на ремонт своєї офіційної резиденції.

Гаррі і Меган поїхали до Канади разом зі своїм сином Арчі.

Раніше "Коментарі" писали, що після переїзду в Канаду Гаррі і Меган вирішили створити бренд Sussex Royal, плануючи новий бізнес, але королева проти.