Головна Новини Світ Великобританія 55-річний Борис Джонсон готується стати батьком в шостий раз
commentss НОВИНИ Всі новини

55-річний Борис Джонсон готується стати батьком в шостий раз

Прем'єр-міністр Великобританії влітку піде в законний декрет

3 березня 2020, 20:38 comments4626
Поділіться публікацією:
55-річний Борис Джонсон готується стати батьком в шостий раз

Наречена прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона Керрі Саймондс оголосила про те, що влітку у їх пари народиться дитина, в зв'язку з чим політик піде у двотижневий декрет, передбачений законом. Про це повідомляє The Guardian.

Так дівчина британського політика відповіла журналістам, які запитували у неї подробиці вагітності і майбутнього заміжжя, що Джонсон, "ймовірно, скористається своїм правом по догляду за дитиною на два тижні відпустки".

Під час недовгого відлучення Джонсона від державних справ, його обов'язки буде виконувати глава МЗС Великобританії Домінік Рааб.

Зазначимо, що у глави британського уряду вже є четверо дітей від першої дружини Марини Уїллер (двоє хлопчиків і дві дівчинки), а також дочка, народжена поза шлюбом з мистецтвознавцем Хелен Макінтайр, яка була його коханкою.

З Керрі Саймондс Джонсон офіційно полягає у відносинах з 2018 року, коли розлучився з Уїллер. В кінці лютого пара побралася і оголосила про те, що чекає дитину.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп в компанії британського прем'єра Бориса Джонсона можуть навідатися до Києва по дорозі в Москву на офіційну церемонію святкування 75-ї річниці Великої Перемоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!