Головна Новини Світ Великобританія "COVID блакитних кровей": у принца Чарльза виявили коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

"COVID блакитних кровей": у принца Чарльза виявили коронавірус

Разом зі своєю дружиною герцогинею принц Чарльз ізольований в маєтку Шотландії

25 березня 2020, 13:11 comments2477
Поділіться публікацією:
"COVID блакитних кровей": у принца Чарльза виявили коронавірус

Принц Чарльз Уелльською здав тест на наявність у крові вірусу COVID-19 і виявив позитивний результат. Про це повідомляє британське видання The Telegraph, посилаючись на представника Clarence House — вестмінстерської резиденції членів британської королівської сім'ї.

"Принц Уельський показав позитивний результат на коронавірус... У нього виявлялися легкі симптоми, але в іншому він залишається в доброму здоров'ї і протягом останніх декількох днів працював, як завжди, вдома", — наголошується в повідомленні про стан майбутнього монарха.

Сам Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська Камілла (Паркер-Боулз) прийняли рішення про самоізоляції і сховалися в одному з королівських резиденцій в Шотландії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уряд Великобританії закликало лікарів, які пішли на пенсію, повернутися до ремесла, щоб допомогти молодим колегам у боротьбі з пандемією коронавіруса. Такі листи відправили Англія і Уельс, а Шотландія звернулася з проханням до тих, хто звільнився зі сфери охорони здоров'я за останні 3 роки. Також Великобританія планує залучити студентів медичних факультетів для підвищення кваліфікації на тимчасовій роботі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!