Головна Новини Світ Великобританія У прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона підтвердили коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона підтвердили коронавірус

Коронавірус вже торкнувся навіть політичної верхівки Великобританії

27 березня 2020, 13:41 comments3330
Поділіться публікацією:
У прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона підтвердили коронавірус

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон захворів коронавірусом Covid-19. Про це високопосадовець Великобританії записав вiдеооролик, який опублікував у своєму офіційному акаунті в Twitter.

Борис Джонсон розповів, що у нього піднялася температура і проявилися інші симптоми коронавіруса, після чого він зробив тест на Covid-19, який показав позитивний результат.

Прем'єр-міністр Великобританії заявив, що тепер буде працювати віддалено з дому. Раніше він закликав британців не залишати свої будинки, а в назву свого профілю в Twitter навіть додав такий текст — #StayHomeSaveLives (переклад — залишайтеся вдома, рятуйте життя).

На момент публікації у Великобританії 11658 осіб захворіли коронавірусом Covid-19. З них 578 померли, а 135 осіб одужали. У всьому світі заражені майже 550 тисяч осіб, а майже 25 тисяч померли.

Як повідомляв портал "Коментарі", у міністерстві юстиції США звинуватили президента Венесуели Ніколаса Мадуро в наркоторгівлі і оголосили нагороду в 15 мільйонів доларів за допомогу в його арештi.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!