Головна Новини Світ Великобританія Дикі кози захопили спорожніле через коронавірус містечко в Уельсі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дикі кози захопили спорожніле через коронавірус містечко в Уельсі

Iз-за коронавірусу в місті майже немає людей, тому кози безкарно гуляють по вулицях

2 квітня 2020, 00:30 comments2711
Поділіться публікацією:
Дикі кози захопили спорожніле через коронавірус містечко в Уельсі

У маленькому містечку Лландiдно на півночі Уельсу у Великобританії дикі кози фактично захопили вулиці через відсутність місцевих жителів, які для стримування розповсюдження коронавірусу Covid-19 прийняли рішення залишатися вдома. Про це повідомили у виданні BBC.

Місцеві жителі розповідають, що дикі кози в цьому році вільно гуляють по місту і стають все більш сміливими iз-за малого числа людей навколо. Також місцеві відзначають, що поки що дикі кози не проявляють агресію, але вже почали їсти кущі та газони, як громадські, так і приватні.

Міський радник Керол Маруббi в коментарі журналістам розповіла, що зараз дикі кози виявляють цікавість до міського життя і, за інформацією уряду, не можуть нашкодити місту і жителям.

Іноземні ЗМІ пишуть, що дикі кози на фото прийшли в місто з морського узбережжя, де пасуться багато рокiв. Їх батьківщиною прийнято вважати Кашмір та Індію.

Як повідомляв портал "Коментарі", народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос розповів, що до нього додому приїхали співробітники СБУ через "плівки Єрмака".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!