Головна Новини Світ Великобританія "Королівські 15": Чарльз і Камілла відзначають "кришталеве весілля"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Королівські 15": Чарльз і Камілла відзначають "кришталеве весілля"

У британської королівської сім'ї сьогодні родинне свято

9 квітня 2020, 15:33 comments2129
Поділіться публікацією:
"Королівські 15": Чарльз і Камілла відзначають "кришталеве весілля"

Британський принц Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська Камілла, відсвяткували 15-у річницю шлюбу, яку в народі називають "кришталевій весіллям". Про це пара повідомила на сторінці королівської сім'ї в Instagram.

На фотографії престолонаслідник з дружиною сидять на ганку маєтку Биркхолл в Шотландії і тримають собак, яких забрали з притулку для тварин.

Відомо, що Чарльз і Камілла знайомі з 1970 року. Тоді королева Єлизавета II, заявила, що Камілла не підходить на роль дружини для принца, і пара змушена була розлучитися.

Через три роки Камілла вийшла заміж за офіцера Ендрю Паркер-Боулза, а Чарльз відправився на військову службу.

Через 11 років Чарльз одружився на Діані Спенсер. У шлюбі з нею у принца народилися двоє синів – принц Вільям і принц Гаррі. Будучи в шлюбі з Діаною Чарльз відновив відносини з Каміллою. У 1994 році він заявив про це публічно. За рекомендацією королеви подружжю довелося розлучитися (1996 рік), а рік потому Діана загинула в ДТП.

Ще через вісім років, у квітні 2005 року, Чарльз і Камілла все ж одружилися. В той день, 9 квітня, вони отримали церковне благословення в каплиці Святого Георга у Віндзорі від архієпископа Кентерберійського.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про можливі перспективи королівської сім'ї, якщо б раптово народ Великобританії відмовився від монархії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!