Головна Новини Світ Великобританія 99-річний британець зібрав для лікарів $5 млн за ходьбу навколо будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

99-річний британець зібрав для лікарів $5 млн за ходьбу навколо будинку

В кінці квітня Том Мур буде святкувати свій 100-річний ювілей

15 квітня 2020, 17:33 comments2382
Поділіться публікацією:
99-річний британець зібрав для лікарів $5 млн за ходьбу навколо будинку

Британський ветеран Том Мур, якому виповнилося вже 99 років, зібрав близько 5 мільйонів доларів для лікарів, поки просто ходив навколо свого будинку. Про це повідомили у виданні BBC.

Літній чоловік запустив акцію по збору коштів для Національної системи охорони здоров'я Великобританії (NHS) і боротьби з поширенням пандемії коронавіруса Covid-19. Він планував зібрати всього 1200 доларів (або 1000 фунтів стерлінгів), але сума пожертвувань перевищила всі очікування.

Ідея акції Мура в тому, що він має 100 разів обійти свій 25-метровий двір. Йому складно пересуватися, а ускладнює завдання умова — він повинен зробити це до свого 100-річного ювілею в кінці квітня.

Більше 170 тисяч людей по всьому світу вирішили підтримати ініціативу пенсіонера і відправили гроші для лікарів Національної системи охорони здоров'я Великобританії. Ветеран пообіцяв спрямувати їх на допомогу медичним співробітникам. Також він розповів, що якщо світ пройшов через інші труднощі, які вже стали історією, то зможе перемогти і цей вірус.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Індії натовпи людей вийшли на вулиці в очікуванні завершення карантину, але це було помилкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!