Головна Новини Світ Великобританія За плювок в поліцейського британця посадили у в'язницю на 3 місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

За плювок в поліцейського британця посадили у в'язницю на 3 місяці

Чоловік плюнув в копа і сказав, що хворіє коронавірусом

17 квітня 2020, 21:29 comments1796
Поділіться публікацією:
За плювок в поліцейського британця посадили у в'язницю на 3 місяці

Житель Великобританії плюнув в поліцейського і заявив, що хворіє коронавірусом Covid-19. За це його посадили до в'язниці на три місяці. Про це повідомили у виданні

Ніколаса Хейзела заарештували 7 квітня в ході розслідування, яке продовжується до цих пір. Після арешту він повідомили правоохоронцям, що хворий коронавірусом і вживає наркотики. Після цього його доставили в лікарню, де він напав на поліцейського і плюнув в нього.

Також чоловік намагався напасти на медичного працівника. В загалом за цю подію суд засудив жителя Великобританії до 12 тижнями (або 3 місяців) тюремного ув'язнення. Також він повинен буде заплатити компенсацію поліцейському в розмірі 250 фунтів (близько 312 доларів) з-за того, що правоохоронцеві 2 тижні доведеться перебувати в самоізоляції.

У поліції висловили сподівання, що такий вирок переконає інших не нападати на співробітників екстрених служб при виконанні.

Як повідомляв портал "Коментарі", тварини помітили відсутність людини в перш багатолюдних місцях і тепер відпочивають на пляжах і дорогах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!