Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії вакцину проти COVID-19 почнуть випробовувати на людях
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії вакцину проти COVID-19 почнуть випробовувати на людях

Вакцина проти коронавіруса COVID-19, розроблена проектом в Оксфорді, буде вводитися в людський організм вже на цьому тижні

20 квітня 2020, 21:55 comments1816
Поділіться публікацією:
У Великобританії вакцину проти COVID-19 почнуть випробовувати на людях

В Оксфордському університеті Британії з 23 квітня вчені починають відчувати потенційну вакцину від коронавіруса COVID-19 на людях. Про це повідомляє видання Independent.

За словами міністра охорони здоров'я Метта Генкокка, в звичайні часи подібні випробування вимагають багаторічної підготовки.

"Вакцина з оксфордського проекту буде випробувано на людях з цього четверга. У звичайний час для досягнення цієї стадії потрібні роки, і я дуже пишаюся своєю роботою. Ніщо в цьому процесі не визначений. Розробка вакцини — це питання проб і помилок", — підкреслив він.

Міністр зазначив, що уряд надав оксфордської команді 20 млн фунтів стерлінгів для фінансування клінічних випробувань, а ще 22,5 млн фунтів стерлінгів виділили дослідникам з Імперського коледжу в Лондоні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британські вчені стали одними з перших у світі, хто почав проводити тестування виробленої вакцини проти коронавіруса COVID-19. Мета вчених — до кінця року знайти ефективну і безпечну вакцину проти штаму COVID-19, щоб допомогти людям.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!