Головна Новини Світ Великобританія У Британії сестри-близнюки померли від коронавірусу з різницею в три дні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії сестри-близнюки померли від коронавірусу з різницею в три дні

Обидві сестри були пов'язані з медичною системою

25 квітня 2020, 19:59 comments2750
Поділіться публікацією:
У Британії сестри-близнюки померли від коронавірусу з різницею в три дні

Сестри-близнюки Емма і Кеті Девіс, яким було всього по 37 років, померли з різницею в три дні від коронавіруса Covid-19 у Великобританії. Обидві показали позитивний результат тесту на коронавірус Covid-19. Про це повідомили у виданні BBC.

За словами іншого їх сестри по імені Зої, дівчата завжди говорили, що прийшли в цей світ разом, тому і помруть разом приблизно в один і той же час. Також вона додала, що сестри-близнюки страждали і від інших супутніх хвороб, які могли погіршити стан здоров'я паралельно з карантином. За словами Зої, Кеті і Емма Девіс огидно відчували себе останні дні перед смертю.

Кеті працювала дитячою медсестрою в лікарні Саутгемптона і померла 21 квітня. Емма працювала в тій же лікарні у відділенні колоректальної хирургении протягом майже дев'яти років до 2013 року, а померла через три дні після сестри Кеті — 24 квітня.

Сестра Зої також розповіла, що сестри-близнюки все життя хотіли тільки допомагати іншим людям і вважали це справою всього свого життя. Вони з дитинства під час ігор прикидалися лікарями і медсестрами і намагалися доглядати за своїми маленькими ляльками.

У період пандемії коронавіруса Covid-19 у Великобританії померли вже 50 медсестер. Всього на момент публікації у Великобританії від коронавіруса Covid-19 померли 20 319 осіб, а захворіли понад 148 тисяч осіб.

Як повідомляв портал "Коментарі", Саудівська Аравія скасує ударів батогами як покарання і замінить їх штрафами і позбавленням волі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!