Головна Новини Світ Великобританія Королівська сім'я поділилася новими фотографіями принцеси Шарлотти в її день народження
commentss НОВИНИ Всі новини

Королівська сім'я поділилася новими фотографіями принцеси Шарлотти в її день народження

Принцесі Шарлотті сьогодні виповнюється 5 років

2 травня 2020, 12:40 comments3732
Поділіться публікацією:
Королівська сім'я поділилася новими фотографіями принцеси Шарлотти в її день народження

Кенсінгтонський палац сьогодні, 2 травня, випустив п'ять нових фотографій принцеси Шарлотти, щоб відзначити її п'ятий день народження. Про це пише Insider.

На фотографіях, зроблених її матір'ю, герцогинею Кембриджської Кейт, юна принцеса допомагає зібрати речі й доставити продуктові набори одиноким пенсіонерам в маєтку Сандрингем в Норфолку. Принцеса Шарлотта на фото здається впевненою і дорослого в зображеннях.

Раніше "Коментарі" писали, що 21 квітня королева Великобританії Єлизавета II відсвяткувала своє 94-річчя. Свято відрізнявся від традиційних днів народження монарха, передають британські таблоїди. Вперше за 68 років правління королеви не прогримів артилерійський салют, який Єлизавета вважала вкрай недоречним в період пандемії коронавіруса. День народження відзначили символічно: Єлизавета, яка знаходиться в Віндзорському замку в ізоляції разом з чоловіком — 99-річним принцом Філіпом, не стала кликати навіть родичів. Daily Mail повідомляє, що в честь 94-річчя королеви її близькі влаштують віртуальну вечірку, зателефонувавши Єлизаветі по відеозв'язку. В минулому році на день народження королеви були присутні 19 членів її родини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!