Головна Новини Світ Великобританія Уряд Великобританії виділив більше 100 млн доларів на виробництво вакцин від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд Великобританії виділив більше 100 млн доларів на виробництво вакцин від коронавірусу

Влада Великобританії має намір форсувати створення дослідного центру

17 травня 2020, 15:29 comments1922
Поділіться публікацією:
Уряд Великобританії виділив більше 100 млн доларів на виробництво вакцин від коронавірусу

Роботи зі створення центру розробки і виробництва вакцин у Великобританії будуть прискорені. Цьому посприяють 93 млн фунтів стерлінгів, які вирішив виділити уряд країни. Про це заявив прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон. Початок роботи центру заплановано на літо 2021 року.

"Я вже говорив раніше, що ми направимо всі наявні ресурси на пошук вакцини від нового коронавіруса. У нас попереду ще дуже довгий шлях, буду відвертий, сказавши, що вакцина може так і не з'явитися, — визнав Джонсон. — Проте ми стоїмо на чолі міжнародних зусиль по створенню препарату. Одне з найбільш перспективних досліджень у цій області здійснюється в Сполученому Королівстві, на цих вихідних ми оголошуємо про те, що виділимо £93 млн на те, щоб центр по виробництву вакцин та інновацій почав працювати на 12 місяців раніше запланованого терміну".

Сам дослідний центр заснували Оксфордський університет, Імперський коледж Лондона та Лондонська школа гігієни та тропічної медицини. Спочатку, він повинен був відкритися у 2022 році. Для його створення виділили спочатку 92 млн доларів, потім ще 46 млн доларів спрямували на створення виробничого цеху, де і будуть изготваливать вакцини на основі розроблюваних препаратів.

Відзначимо також, що це не єдині інвестиції в розробку вакцини — на сьогоднішній день грантову присутність відчули на собі 27 окремих наукових проектів по дослідженню захворювання і боротьби з ним.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні вже приступили до випробування вакцини від нового коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.thetimes.co.uk/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!