Головна Новини Світ Великобританія Британський ветеран, який зібрав для медиків 33 млн фунтів, стане лицарем
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський ветеран, який зібрав для медиків 33 млн фунтів, стане лицарем

Ветерану Другої світової війни нещодавно виповнилося 100 років

20 травня 2020, 16:27 comments2062
Поділіться публікацією:
Британський ветеран, який зібрав для медиків 33 млн фунтів, стане лицарем

Ветеран Другої світової війни з Великобританії Том Мур, який нещодавно відсвяткував 100-річний День Народження і зібрав понад 33 мільйонів фунтів стерлінгів для медиків за прогулянки навколо свого будинку, отримає лицарський титул і звання сер Том Мур. Про це повідомили у виданні Reuters.

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон висунув 100-річного ветерана Другої світової війни на здобуття лицарського титулу. Поки невідомо, коли саме відбудеться церемонія посвячення в лицарі, яку зазвичай королева Єлизавета II проводить особисто.

Мур жартома висловив надію, що королева спритно звертається з мечем. Уточнимо, що монарх повинен торкнутися мечем плечей майбутнього лицаря для посвячення. Журналісти запитали британського ветерана про те, що б він хотів обговорити з королевою, але той пообіцяв залишити розмова з монархом в таємниці, як справжній лицар.

Раніше Том Мур пообіцяв пройти 100 кіл навколо свого будинку з нагоди свого 100-річного ювілею. Всіх бажаючих підтримати його ветеран закликав перерахувати медикам гроші — в результаті він зібрав понад 33 млн фунтів. На День народження Того Муру надіслали понад 140 тисяч листівок.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії почали тестувати магазини без кас і продавців за прикладом американських супермаркетів Amazon Go.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!