Головна Новини Світ Великобританія У Британії вводять додаткові вихідні, щоб врятувати туристичну галузь
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії вводять додаткові вихідні, щоб врятувати туристичну галузь

На тлі кризи через карантин керівництво Великобританії стурбоване втратами в туристичному секторі

20 травня 2020, 20:54 comments1835
Поділіться публікацією:
У Британії вводять додаткові вихідні, щоб врятувати туристичну галузь

Управління з туризму Великобританії VisitBritain запропонувало уряду країни ввести додаткові вихідні, щоб знизити збиток туристичної галузі через коронавіруса. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на британські ЗМІ.

"Турсектора Великобританії втратять 37 млрд фунтів стерлінгів з-за кризи, викликаного коронавірусом COVID-19. Введення додаткових вихідних в 2020 році допомогло б скоротити ці втрати, оскільки люди поїдуть відпочивати. Це також могло б заповнити два загублених з-за COVID-19 "банківських" вихідних дні в травні ", — вважають в VisitBritain.

Пропозиція надійшла в уряд країни, де пообіцяли його розглянути, хоча зазначили, що додаткові вихідні ведуть до економічних витрат. У разі схвалення вони можуть бути оголошені в жовтні.

"У 2020 році через припинення міжнародного туризму Великобританія втратить 15 млрд фунтів, а через припинення внутрішнього — 22 млрд фунтів. До пандемії в країні розраховували отримати 107 млрд фунтів доходу, але в нинішніх умовах це нереально", — додали в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уряд Великобританії з-за навантаження на медицину у зв'язку з пандемією COVID-19 звернулося до лікарів на пенсії надати підтримку працюючим медикам на час спалаху коронавіруса.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!