Головна Новини Світ Італія В Італії батьки відмовилися від дитини з «синдромом вампіра»
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії батьки відмовилися від дитини з «синдромом вампіра»

Це захворювання не дозволяє перебувати на сонячному світлі

10 листопада 2019, 13:41 comments8882
Поділіться публікацією:
В Італії батьки відмовилися від дитини з «синдромом вампіра»

В італійському місті Турин у місцевому шпиталі перебуває 4-х місячний пацієнт з "синдромом вампіра". Це захворювання не дозволяє перебувати на сонячному світлі. Про це пише ВВС.

Кажучи більш конкретно, "синдром вампіра" являє собою генетичний розлад harlequin ichthyosis. Це спадкове захворювання, яке проявляється в потовщенні і висиханні шкіри. Одним словом, дітям з таким діагнозом необхідний практично цілодобовий догляд.

В даний момент усі працівники лікарні в непорозумінні від того, що батьки не цікавляться станом здоров'я малюка і не забирають його. Медпрацівники дали йому ім'я Джованино, він ще кілька тижнів пробуде під опікою лікарів, але потім буде змушений покинути госпіталь.

Хлопчика тримають у відділенні інтенсивної терапії, йому постійно зволожують шкіру, щоб уберегти її від пересихання і пошкоджень.

"Він прекрасне дитя, він дуже посміхається, коли його носять навколо відділення", — каже заввідділу спеціальної терапії Даніела Фарина.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Рівному поліцейські розслідують обставини події, яка сталася у соціальному гуртожитку: там знайшли 3-тижневу дитину із закритою черепно-мозковою травмою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!