Головна Новини Світ Італія В Італії зійшов з рейок швидкісний потяг: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії зійшов з рейок швидкісний потяг: є жертви

В результаті аварії потяга в Італії загинуло двоє осіб, ще близько 30 отримали травми

6 лютого 2020, 09:49 comments1676
Поділіться публікацією:
В Італії зійшов з рейок швидкісний потяг: є жертви

В Італії на маршруті "Мілан-Болонья" зійшов з рейок швидкісний потяг, в внаслідок чого двоє машиністів загинули на місці аварії. Про це пише Corriere della Sera.

Так, сьогодні о 5:10 поїзд залишив Мілан і направився до Салерно, але раптово зійшов з рейок через 5 хвилин у Лоді. Перекинулися щонайменше два вагони, в додаток до тягача. Крім двох загиблих, відомо про ще 27 постраждалих, які отримали поранення і травми. Серед них один залізничник, який перебуває у важкому стані через множинний перелом кінцівок.

Зазначимо, що поїзд був не дуже переповнений: це був перший рейс вранці, який вийшов на рейки на світанку. Є інформація, що на тій ділянці шляхів вчора йшли ремонтні роботи, але дані не підтверджені. Всі обставини події і причина аварії встановлюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Італії загинув 23-річний українець – тіло без ознак життя виявили в готельному номері. Трагедія сталася в готелі Villa delle rose в Олегії, що знаходиться в декількох кілометрах від аеропорт Мілан-Мальпенса. За даними поліцейських Італії, виключена версія вбивства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!