Головна Новини Світ Італія Атака коронавірусу в Італії: 150 заражених, скасування карнавалу і показу Армані
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака коронавірусу в Італії: 150 заражених, скасування карнавалу і показу Армані

В Італії від коронавірусу померло троє осіб, число інфікованих зросло до 152

23 лютого 2020, 22:16 comments3956
Поділіться публікацією:
Атака коронавірусу в Італії: 150 заражених, скасування карнавалу і показу Армані

Сьогодні в Італії спостерігають спалах коронавірусної інфекції. Вже відомо про 152 заражених і трьох смертельних випадках, передає Ansa.

За останніми даними, число позитивних результатів на коронавірус в Італії становило 152. Померли від інфекції троє людей. Натомість дослідник, який повернувся з Уханя, вже одужав і виписався з лікарні.

Повідомляється, що всі школи в Ломбардії, Венето, Фріулі-Венеції-Джулії, П'ємонті й Емілії-Романьї закриті. Також на карантин пішли дитячі садки й університети в Трентіно-Альто-Адідже, Південному Тіролі, Фріулі -Венеції-Джулії, П'ємонті, Генуї. На додаток, заборонили здійснювати колективні шкільні поїздки за кордон чи країною.

Крім того, закрилися музеї та галереї. Так, не працює знаменитий театр "Ла Скала" в Мілані. Там же італійський дизайнер Джорджіо Армані, в цілях безпеки, скасував свій показ, вирішивши провести закрите дефіле з прямою трансляцією. Публічні демонстрації влада вирішила заборонити, а у Венеції навіть скасували карнавал. Перенесені всі спортивні події, включаючи матчі італійської Серії А. У Венеції навіть скасували меси, літургії і богослужіння.

Зазначимо, що медичні установи ще не визначили пацієнта, з якого почалося поширення "уханьского" вірусу в Італії. На цей момент десять муніципалітетів в регіонах Ломбардія і Венето, де зафіксовані найбільші спалахи інфекції, підлягають ізоляції.

Раніше "Коментарі" написали, що в Китаї вже виписані з лікарень люди знову заразилися коронавірусом, тому було вирішено відправляти видужалих на повторний карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!