Головна Новини Світ Італія "Коронавірус в Італії": Ryanair скоротив чверть запланованих рейсів звідти і туди
commentss НОВИНИ Всі новини

"Коронавірус в Італії": Ryanair скоротив чверть запланованих рейсів звідти і туди

Скорочення дійсно з 17 березня по 8 квітня 2020 року

2 березня 2020, 22:38 comments2884
Поділіться публікацією:
"Коронавірус в Італії": Ryanair скоротив чверть запланованих рейсів звідти і туди

Ірландська Ryanair Holdings Plc, найбільший в Європі авіаперевізник-дискаунтер, скоротить програму коротких перельотів — переважно з Італії і назад — на 25%. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу авіакомпанії.

У компанії відзначають істотне скорочення кількості бронювань на кінець березня — початок квітня у зв'язку з поширенням коронавірусу Covid-19.

Крім того, Ryanair зіткнулася із зростанням кількості пасажирів, які забронювали квитки, але не з'явилися на рейси, особливо в Італії та з неї.

Також авіакомпанія не очікує, що скорочення кількості рейсів буде мати істотний вплив на її показники поточного фінансового року, який завершується в березні. У той же час поки складно робити висновки про те, як за підсумками відіб'ється поширення вірусу Covid-19 на чистому доході компанії.

"Ryanair надалі буде уважно відстежувати бронювання та адаптувати розклад польотів у відповідності з подальшим розвитком ситуації. Компанія тісно співпрацює з владою держав і виконує всі рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров'я та Європейського агентства з безпеки польотів (EASA) для забезпечення здоров'я і благополуччя наших клієнтів", — відзначає прес-служба компанії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що паніка серед італійців з-за корнавируса досягла апогею, коли на сайті модного будинку Fendi розкупили всі іміджеві маски їх шовку, які нездатні виконувати функцію респіраторів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!