Через коронавірус Wizz Air скорочує кількість рейсів до Італії

Літаки Wizz Air будуть літати в Італію набагато рідше. Попит на авіаквитки різко впав.

Лоукостер Wizz Air слідом за Ryanair скасовує частину рейсів до Італії через спалах коронавірусу. Про це йдеться на сайті авіакомпанії.

Кількість інфікованих в Італії стрімко зростає. І чим більше пацієнтів опиняється в лікарнях, тим менш охоче туристи купують квитки в італійському напрямку. Попит різко падає. Через це лоукостери змушені скорочувати кількість рейсів. До того ж, навіть ті пасажири, які забронювали квитки заздалегідь, відмовляються летіти.

У компанії Wizz Air вирішили піти на радикальні заходи і скасувати більше половини рейсів. Це стосується і польотів в Італію, і в зворотному напрямку. Загалом, скоротять 60% рейсів, повідомляють в авіакомпанії. Обмеження торкнуться польотів, запланованих на період з 17 березня по 8 квітня.

З тієї ж причини раніше лоукостер Ryanair вирішив скасувати кожен четвертий переліт в Італію і назад. Зміни в розкладі польотів також торкнуться періоду з середини березня до початку квітня.

Обидві компанії пообіцяли, що повернуть гроші всім, хто забронював квиток заздалегідь, але не зміг вилетіти. Або ж вони зможуть обрати іншу дату, щоб вирушити в Італію.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в компанії Ryanair через коронавірус вирішили скасувати 25% рейсів в Італію і назад.